Haataja Forest Oy on Kiuruvedellä perustettu, Pohjois-Savon sekä Länsi-Uudenmaan alueella toimiva yritys, jonka päätoimialaa on metsäkoneurakointi. Yli 40 vuoden kokemuksella yritys vastaa asiakkaiden toiveisiin jatkuvasti kehittyen ja uusiutuen. Tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Nykyaikainen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat, että lopputuloksesta tulee onnistunut.


Olemme sanamme mittaisia sekä aikatauluissa että työn jäljessä! Tarjoamme laadukkaat metsätyöt luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla tarpeesi mukaan sovitussa aikataulussa. Räätälöimme yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan paketin. Emme jätä sinua pulaan hankalissakaan kohteissa, vaan ratkaisemme metsänhoidon ongelmatilanteet joustavasti vankan kokemuksen ja ammattitaidon tuomalla varmuudella. Säästä tai vuodenajasta riippumatta voit luottaa, hoidamme sovitun työn aikataulun mukaisesti.


Palveluksessasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet metsäkoneurakoinnin mestarit. Puun kaataminen sekä muut palvelut saavat rinnalleen myös täyden hoitopaketin kaivinkoneurakoinnin ja muiden metsänparannustöiden muodossa – metsäsi parhaaksi!

Tutustu meihin tarkemmin Facebookissa!

Yhteistyökumppanit

Hoidamme puunkaadon ja muut sovitut työt aikataulussa ja motivoituneesti. Hintamme ovat aina kilpailukykyiset. Takaamme saman totutun huipputason palvelun kohteeseen kuin kohteeseen.

 

HASA

Metsänhoitoyhdistys Länsi-Uusimaa

Metsänhoitoyhdistys Savotta

 Menossa mukana


 Ponsse

 Hitachi

 New Holland

Koneet työssä Kiuruvedellä

Metsäkoneurakointi

Päätoimialamme on
metsäkoneurakointi, johon kuuluu koneellinen puunkorjuu tienvarteen.

Lue lisää
Metsätyöt täydessä vauhdissa Kiuruvedellä

Kaivinkoneurakointi

Laadukas kaivinkoneurakointi edellyttää ajanmukaista kalustoa ja osaamista.

 

Lue lisää
Laadukkaat metsätyöt oikeilla koneilla.

Metsänhoitopalvelut

Metsänparannustyöt
mahdollistavat parhaat olosuhteet metsän kasvuun ja hoitoon jatkossa.

Lue lisää